Boxmadras

Supreme Plus Boxmadras 120×200 cm – Polstret med Latex – Inkl. Supreme Talalay topmadras sommer / vinterside

Supreme Plus Boxmadras 120×200 cm – Polstret med Latex – Inkl. Supreme Talalay topmadras sommer / vinterside

Original price was: 20,299.00 kr..Current price is: 10,149.50 kr..

Få en luksuriøs søvnoplevelse med Supreme Plus Boxmadrassen 120×200 cm, polstret med Latex og inklusiv en Supreme Talalay topmadras med både sommer- og vinterside. Optimer din søvnkomfort i dag.

Varenummer 10114201042470267 Kategori

Beskrivelse

Supreme Plus Boxmadras i størrelsen 120×200 cm er en sand fornøjelse at hvile sig på. Den er polstret med naturlatex, der tilføjer en ekstra dimension af komfort og støtte til din nattesøvn. Med det intelligente pocket fjedersystem tilpasser madrassen sig perfekt til din krop, hvilket sikrer optimal støtte og trykaflastning hele natten.

Det unikke ved denne boxmadras er dens inkluderede Supreme Talalay topmadras, der har en sommer- og vinterside. Om sommeren kan du nyde den kølende effekt af topmadrassens åndbare materialer, mens du om vinteren kan dreje den for at opnå ekstra varme og komfort.

Den ekstra kraftige massive træramme sikrer stabilitet og holdbarhed, hvilket giver dig ro i sindet, mens du hviler dig på denne luksuriøse madras. Det dobbelte fjederlag arbejder sammen for at sikre, at din krop kan slappe af og genopbygge sig selv natten igennem.

Med en Supreme Plus Boxmadras investerer du ikke kun i en god nats søvn, men også i din langsigtede sundhed og velvære. Lad dig fordybe i luksusen af denne eksklusive madras og vågn op frisk, udhvilet og klar til at møde dagen med ny energi og vitalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Supreme Plus Boxmadras 120×200 cm – Polstret med Latex – Inkl. Supreme Talalay topmadras sommer / vinterside”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.