Boxmadras

Snedkerens – Kølende | Boxmadras (Lysegrå) 80×200 cm.

Snedkerens – Kølende | Boxmadras (Lysegrå) 80×200 cm.

10,999.00 kr.

Sov som en drøm på Snedkerens kølende boxmadras i lysegrå nu i 80×200 cm. Kvalitet og komfort i en klasse for sig.

Varenummer 10708500589847629 Kategori

Beskrivelse

Udforsk en verden af ultimativ komfort og luksus med Snedkerens kølende boxmadras i lysegråt design. Denne 80×200 cm boxmadras er skabt til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Med et elegant og moderne look passer denne boxmadras perfekt ind i ethvert soveværelse.

Det danske håndværk skinner tydeligt igennem i denne boxmadras, der er produceret med omhu og opmærksomhed på detaljer. Du kan vælge mellem farverne antracitgrå, lysegrå, sort og sand, så du kan tilpasse madrassen til din personlige stil.

Med en totalhøjde på ca. 56 cm og kraftige sengeben på 19 cm får du en solid og stabil seng, der sikrer en behagelig og ergonomisk korrekt søvnoplevelse. Boxmadrassen er 30 cm, hvilket giver optimal støtte og komfort, mens topmadrassen på ca. 7 cm yder ekstra blødhed og aflastning.

Med denne boxmadras kan du se frem til mange års god søvn, da den kommer med en imponerende 15 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud. Invester i din søvnkvalitet og forkæl dig selv med en Snedkerens kølende boxmadras i lysegråt design – en investering i din velvære og komfort, som du ikke vil fortryde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snedkerens – Kølende | Boxmadras (Lysegrå) 80×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.