Boxmadras

Nordfjord boksmadras – 80×200 cm. – Anthracite – Ekstra fast

Nordfjord boksmadras – 80×200 cm. – Anthracite – Ekstra fast

6,499.00 kr.

Opdag en ny måde at sove på med vores Nordfjord boksmadras. Den ekstra faste komfort og elegante design vil give dig den bedste søvn nogensinde. Bestil nu.

Varenummer 5589300433801516 Kategori

Beskrivelse

Træd ind i en verden af luksus og komfort med Nordfjord boksmadrassen. Denne boksmadras på 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der sætter pris på kvalitet og søvn af højeste standard. Med en elegant anthracite farve tilføjer denne madras også en stilfuld touch til dit soveværelse.

Nordfjord boksmadrassen er skabt med fokus på detaljerne. Den dobbeltfjedrede konstruktion kombinerer en solid Mini bonell fjeder i bunden med en kraftig posefjeder øverst for at sikre en dyb og behagelig søvnoplevelse. De 7 zoner med det kraftige posefjedersystem giver optimal støtte til din krop, hvilket hjælper med at reducere trykpunkter og forbedre din søvnkvalitet.

Denne boksmadras er ikke kun en fryd for dine øjne, men også for din krop. Den latexpolstrede overflade oven på fjedrene tilføjer en ekstra dimension af komfort og fleksibilitet. Du vil føle dig svæve væk i en blød og støttende søvnoplevelse, der vil efterlade dig frisk og veludhvilet hver morgen.

Med Nordfjord boksmadrassen får du ikke kun en madras – du får en investering i din søvn og velvære. Lad dig forkæle af en følelse af luksus hver nat og vågn op til en ny dag fyldt med energi og klarhed. Giv dig selv den bedste gave med Nordfjord boksmadrassen – oplev forskellen i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordfjord boksmadras – 80×200 cm. – Anthracite – Ekstra fast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.