Boxmadras

Monark – Luksus | Boxmadras (Antracit) 80×200 cm.

Monark – Luksus | Boxmadras (Antracit) 80×200 cm.

Original price was: 13,999.00 kr..Current price is: 4,499.00 kr..

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse Monark Boxmadras i elegant antracit farve. Oplev ultimativ komfort og støtte hver nat.

Varenummer 10708500647175229 Kategori

Beskrivelse

Monark luksus boxmadras i størrelsen 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter kvalitet og komfort. Denne danskeproducerede boxmadras er skabt med fokus på detaljer og design, og den giver dig en luksuriøs søvnoplevelse hver nat.

Med en totalhøjde på ca. 62 cm skiller Monark luksus boxmadras sig ud med sit elegante udseende og sin imponerende komfort. Du kan vælge mellem farverne antracitgrå, lysegrå, sort eller sand, så du kan matche din boxmadras med indretningen af dit soveværelse.

Boxmadrassen har en højde på 36 cm og er konstrueret med materialer af højeste kvalitet, der sikrer en optimal støtte og aflastning af din krop. Med en topmadras på 7 cm får du ekstra blødhed og komfort, der fuldender din søvnoplevelse.

Monark luksus boxmadras kommer med en imponerende 25 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud, så du kan sove trygt og roligt i mange år fremover. Invester i din søvnkvalitet med Monark luksus boxmadras og oplev en himmelsk søvn, hver eneste nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monark – Luksus | Boxmadras (Antracit) 80×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.