Boxmadras

Monark – Luksus | Boxmadras (Antracit) 120×200 cm.

Monark – Luksus | Boxmadras (Antracit) 120×200 cm.

Original price was: 17,999.00 kr..Current price is: 5,799.00 kr..

Opgrader din søvnoplevelse med Monark boxmadrassen. Luksuriøs komfort og høj kvalitet til en god nattesøvn. Bestil nu.

Varenummer 10708501510293840 Kategori

Beskrivelse

Drømmer du om den ultimative søvnoplevelse? Ønsker du dig en luksuriøs og komfortabel seng, der vil give dig den bedste hvile? Så er Monark Boxmadras i størrelsen 120×200 cm det perfekte valg for dig.

Med en totalhøjde på ca. 62 cm er denne boxmadras ikke kun smuk at se på, men også designet til at give dig optimal støtte og komfort hele natten igennem. Produceret i Danmark med fokus på kvalitet og håndværk er hver detalje nøje gennemtænkt for at sikre dig den bedste søvnkvalitet.

Du kan vælge mellem farverne antracitgrå, lysegrå, sort eller sand, så du kan tilpasse sengen til din personlige stil og indretning. De elegante sengeben på 19 cm giver sengen et svævende udtryk, mens både boxmadras og topmadras sikrer dig den optimale støtte og komfort.

Med en 25 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud kan du trygt investere i Monark Boxmadras og vide, at du får et produkt af højeste kvalitet, som vil give dig mange års god søvn. Så giv dig selv den gave det er, at investere i din søvn og opgrader til Monark Boxmadras i dag. Din krop vil takke dig for det hver eneste nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monark – Luksus | Boxmadras (Antracit) 120×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.