Boxmadras

Fabrikkens – Komfort | Kontinental (Sand) 140×200 cm.

Fabrikkens – Komfort | Kontinental (Sand) 140×200 cm.

18,999.00 kr.

Oplev en himmelsk soveoplevelse med Fabrikkens Kontinentalseng i elegant sandfarve. Topkvalitet og ultimativ komfort i en smuk indpakning.

Varenummer 10708500483838274 Kategori

Beskrivelse

Tag på en drømmerejse til en verden af komfort og velvære med Fabrikkens Komfort Kontinental-seng i smuk sandfarve. Denne luksuriøse seng i størrelsen 140×200 cm er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med en totalhøjde på cirka 56 cm oser denne kontinentalseng af elegance og stil. Sengebenene på 19 cm giver sengen et svævende udtryk, mens den komfortable kontinentalbund på 12 cm sikrer en solid og stabil base. Den 18 cm tykke springmadras tilpasser sig perfekt til din krop og støtter dig hele natten. Topmadrassen på ca. 7 cm tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Produceret i Danmark med fokus på kvalitet og detaljer, er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære. Vælg mellem farverne sand, sort, lysegrå eller antracitgrå for at matche din personlige stil og indretning.

Med en imponerende garanti på 15 år kan du trygt drømme sødt i din Fabrikkens Komfort Kontinental-seng og vide, at du har investeret i en seng af højeste kvalitet, der vil give dig mange års god søvn og komfort.

Sæt kurs mod det ultimative soveparadis med Fabrikkens Komfort Kontinental-sengen og tilføj en touch af luksus og velvære til dit soveværelse. Oplev den fortryllende følelse af at synke ned i blødheden og støtten fra denne fantastiske seng og lad dig omslutte af ren velvære og komfort hver nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fabrikkens – Komfort | Kontinental (Sand) 140×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.