Boxmadras

Fabrikkens – Trykaflastende | Boxmadras (Sand) 180×200 cm.

Fabrikkens – Trykaflastende | Boxmadras (Sand) 180×200 cm.

21,999.00 kr.

Forkæl dig med en trykaflastende boxmadras fra Fabrikkens i sandfarve. Oplev ultimativ komfort og kvalitet i en størrelse af 180×200 cm.

Varenummer 10708500998300254 Kategori

Beskrivelse

Fabrikkens trykaflastende boxmadras i sandfarve på 180×200 cm er den ultimative løsning til en god nattesøvn og en energifyldt start på dagen. Denne boxmadras er skabt med omtanke for din komfort og velvære, og vil give dig den støtte og aflastning, som din krop fortjener.

Med en totalhøjde på ca. 56 cm og en topmadras på ca. 7 cm, får du en luksuriøs oplevelse, hver gang du lægger dig til at sove. Denne boxmadras er produceret i Danmark med fokus på kvalitet og holdbarhed. Med en garanti på hele 15 år imod ramme- og fjedrebrud kan du være sikker på, at du investerer i et produkt, der er skabt til at holde i mange år frem.

Du kan selv vælge mellem farverne antracitgrå, lysegrå, sort og den smukke sandfarve, så du kan tilpasse boxmadrassen til din personlige stil og indretning. Med sengeben på 19 cm får du den perfekte højde, som giver en elegant og profileret look til din seng.

Nyd en fantastisk søvnoplevelse hver nat med Fabrikkens trykaflastende boxmadras. Din krop vil takke dig for den optimale støtte og aflastning, og du vil vågne frisk og veludhvilet hver morgen. Giv dig selv den bedste start på dagen med en god nattesøvn på denne luksuriøse boxmadras fra Fabrikkens.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fabrikkens – Trykaflastende | Boxmadras (Sand) 180×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.