Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Oplev ultimativ komfort og støtte med Dunlopillo Passion boxmadras. En sand luksusoplevelse for din søvn. Bestil nu.

Varenummer 5589301183053364 Kategori

Beskrivelse

Dyk ned i en dyb søvnoplevelse med Dunlopillo Passion boxmadrasen i smuk sandfarve. Denne boxmadras er ikke bare en madras, den er en kærlighedserklæring til din søvnoplevelse. Lavet med en 16 cm naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner, tilpasser Dunlopillo Passion sig præcist til din krop, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en særlig fastere zone under skuldrene kan du nyde den perfekte støtte til din øverste del af kroppen, mens den blødere zone under hofterne hjælper med at aflaste og forhindre smerter. Denne madras er skabt med en passion for komfort og ergonomi, så du kan opleve en følelse af vægtløshed og fuldstændig afslapning hver nat.

Den elegante sandfarve tilføjer et strejf af luksus og stil til dit soveværelse, mens den holdbare konstruktion sikrer, at Dunlopillo Passion vil være din trofaste følgesvend i mange år fremover. Lad dig fordybe i en sensuel søvnoplevelse, hvor din krop og sind kan finde ro og regenerere, så du kan starte dagen med en fornyet energi og klarhed.

Lad Dunlopillo Passion boxmadrasen være din tro værge, der omslutter dig i en blød og støttende omfavnelse hver nat. Invester i din søvnkvalitet og velvære med denne luksuriøse boxmadras, og oplev forskellen, som en god nats søvn kan gøre for dit liv. Tag imod kærligheden til din søvn med Dunlopillo Passion og lad dine drømme føre dig til en verden af fred og velvære hver nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.