Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Medium og Medium

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Medium og Medium

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Oplev luksus og komfort med Dunlopillo Passion boxmadras i størrelse 180×200. Den perfekte kombination af støtte og blødhed. Bestil nu.

Varenummer 5589300929804133 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras i farven sand er det ultimative valg for dig, der søger en seng i topkvalitet og med en enestående komfortoplevelse. Med dimensionerne 180×200 cm og en medium-fasthed på begge sider er denne boxmadras det perfekte valg for par med forskellige præferencer eller for dig, der ønsker at kunne skifte mellem fastheder alt efter behov.

Denne boxmadras er udstyret med en 16 cm naturlatex-kerne, der sikrer en fantastisk støtte og trykaflastning, mens de 7 unikke komfortzoner sikrer, at madrassen tilpasser sig præcist til din kropsform og sovestilling. Den specielle fastere zone under skulderzonen garanterer optimal aflastning af nakke og skuldre, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Udover den enestående komfort er Dunlopillo Passion boxmadrassen også en fryd for øjet. Den smukke sandfarve passer ind i enhver moderne indretning og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse. Med høj kvalitet og flot finish er denne boxmadras ikke bare en seng, men en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Så giv dig selv den bedste søvnoplevelse med Dunlopillo Passion boxmadrasen 180×200 i sandfarvet og medium-fasthed på begge sider. Lad dig synke ned i ren luksus og vågn op revitaliseret og klar til en ny dag. Din søvn fortjener det bedste, så forkæl dig selv med Dunlopillo Passion boxmadrasen i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Medium og Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.