Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Medium og Medium med egetræsben

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Medium og Medium med egetræsben

Original price was: 38,092.00 kr..Current price is: 28,569.00 kr..

Forkæl dig selv med den luksuriøse Dunlopillo Passion boxmadras i 180×200 cm – Sand – Medium/Medium med elegante egetræsben til en komfortabel og stilfuld søvnoplevelse.

Varenummer 5589300929234586 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 i farven sand er en luksuriøs og funktionel madras, som vil revolutionere din søvnoplevelse. Med dens medium fasthed og medium støtte, er denne boxmadras designet til at give dig den perfekte balance mellem komfort og støtte.

Madrassen er fyldt med en 16 cm naturlatex-kerne, der tilbyder unikke 7 komfortzoner, som sikrer, at madrassen tilpasser sig præcist til din krop og giver den optimale støtte, hvor du har brug for det mest. Den specielle zone under skulderpartiet sikrer, at din skuldre kan synke ned i madrassen korrekt, mens resten af din krop forbliver i en sund og afbalanceret position.

Dunlopillo Passion boxmadras er ikke kun designet til at give dig den bedst mulige søvn, men den er også et æstetisk smukt møbelstykke til dit soveværelse. Med sin elegante sandsfarve og medfølgende egetræsben tilføjer madrassen en touch af luksus og elegance til dit soveværelse, som vil få dig til at føle dig som royalty.

Invester i din søvn og din velvære med Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 i sandfarve. Lad dig fordybe i komforten og støtten fra naturlatex-kernen, og vågn op hver morgen frisk og energisk. Oplev en ny dimension af søvn med denne fortryllende boxmadras, og opgrader din søvnoplevelse med stil og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Medium og Medium med egetræsben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.