Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Ekstra fast og Ekstra fast med egetræsben

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Ekstra fast og Ekstra fast med egetræsben

28,569.00 kr.

Forkæl dig selv med Dunlopillo Passion boxmadras i ekstra fast kvalitet. Med egetræsben og i elegant sandfarve. Gør din søvn til luksus.

Varenummer 5589300472056604 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras er det ultimative valg for dig, der søger kompromisløs kvalitet og uovertruffen komfort. Med denne boxmadras i størrelsen 180×200 cm i den elegante farve Sand får du en madras, der er ekstra fast og ekstra støttende, samtidig med at den tilbyder en luksuriøs fornemmelse af velvære.

Madrassen er designet med en 16 cm tyk naturlatex-kerne, der sikrer en perfekt balance mellem blødhed og støtte. De 7 unikke komfortzoner gør det muligt for madrassen at tilpasse sig din krops konturer og sikre, at du får den optimale søvnoplevelse hver nat. Den specielle zone under skulderzonen er fastere for at støtte kroppens vigtige trykpunkter og sikre en korrekt liggeposition.

Med Dunlopillo Passion boxmadras får du ikke kun en madras af højeste kvalitet, men også et smukt designstykke, der vil forvandle dit soveværelse. Denne madras leveres med elegante egetræsben, der tilføjer et tidløst og stilfuldt udtryk til din seng.

Nyd den luksuriøse følelse af at synke ned i din Dunlopillo Passion boxmadras efter en lang dag og lad dig omslutte af dens behagelige støtte og ergonomiske design. Investér i din søvnkvalitet og velvære med denne ekstraordinære boxmadras, der er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse på markedet.

Vælg Dunlopillo Passion boxmadras og oplev, hvordan den perfekte kombination af håndværk og innovation kan forvandle din søvn og dit velvære for altid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Sand – Ekstra fast og Ekstra fast med egetræsben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.