Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Medium

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Medium

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Vil du opleve ultimativ komfort og støtte? Dunlopillo Passion boxmadras er det ideelle valg med sin luksuriøse design og medium fasthed, perfekt til en god nattesøvn. Bestil nu.

Varenummer 5589300662971908 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras i lysegrå farve er det ultimative valg for en dyb og afslappende nattesøvn. Med en dimension på 180×200 cm og en medium og medium fasthed, tilbyder denne boxmadras den perfekte balance mellem støtte og komfort.

Madrassen er designet med en 16 cm naturlatex-kerne, som sikrer en behagelig og åndbar liggeoplevelse. De 7 unikke komfortzoner tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte hele natten. Den specielle zone under skulderzonen er fastere og bidrager til at aflaste trykpunkter, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Den lysegrå farve tilføjer et moderne og stilfuldt touch til dit soveværelse, og madrassens holdbare kvalitet sikrer langvarig brug og komfort. Med Dunlopillo Passion boxmadras kan du se frem til at opleve en følelse af luksus og velvære hver nat.

Investér i din søvnkvalitet og velvære med Dunlopillo Passion boxmadras. Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet, og lad dig fordybe i en nattesøvn, der vil revitalisere både din krop og sind. Gør din søvn til en prioritet og nyd den rene luksus af Dunlopillo Passion boxmadras – fordi du fortjener det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.