Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Fast med stålben

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Fast med stålben

Original price was: 37,890.00 kr..Current price is: 28,417.50 kr..

Oplev ultimativ komfort og støtte med Dunlopillo Passion boxmadras i elegant lysegrå. Vælg mellem medium og fast komfort. Eksklusive stålben inkluderet.

Varenummer 5589300662919629 Kategori

Beskrivelse

Oplev en ny dimension af komfort og velvære med Dunlopillo Passion boxmadras i størrelsen 180×200 i en smuk lysegrå farve. Denne boxmadras er det ultimative valg for dig, der værdsætter kvalitet, design og en fantastisk nattesøvn.

Med en 16 cm naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner tilpasser Dunlopillo Passion boxmadras sig perfekt til din krop, så du vågner veludhvilet og fuld af energi hver morgen. Den specielle zone under skulderzonen giver ekstra støtte og komfort, mens resten af madrassen sikrer en harmonisk og balanceret liggeposition hele natten.

Denne boxmadras fås i to fastheder, medium og fast, så du kan vælge præcis den komfort, der passer bedst til dine behov. Uanset om du foretrækker en medium eller fast madras, vil du opleve en himmelsk søvnoplevelse, der vil forvandle dine nætter.

Designet i en elegant lysegrå farve passer Dunlopillo Passion boxmadras perfekt ind i ethvert moderne soveværelse. De medfølgende stålben giver madrassen et stilfuldt og tidløst udtryk, der fuldender din sengeopstilling med et strejf af elegance.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med Dunlopillo Passion boxmadras. Lad dig forkæle af dens luksuriøse komfort, støtte og design, der vil løfte dit soveværelse til et helt nyt niveau. Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse i dag og oplev forskellen med Dunlopillo Passion boxmadras – du fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Fast med stålben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.