Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Fast med egetræsben

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Fast med egetræsben

Original price was: 38,092.00 kr..Current price is: 28,569.00 kr..

Oplev den ultimative komfort med Dunlopillo Passion boxmadras i elegant lysegrå. Tilpasset med individuelle fastheder og holdbare egetræsben.

Varenummer 5589300662402354 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras i farven lysegrå er det ultimative valg for dig, der sætter pris på luksus, komfort og kvalitet i din seng. Med en størrelse på 180×200 cm tilbyder denne boxmadras rigelig plads til dig og din partner, så I kan nyde en god nattesøvn i fællesskab.

Madrassen er designet med en 16 cm tyk naturlatex-kerne, der sikrer en fremragende støtte og komfort under hele nattens søvn. De 7 unikke komfortzoner tilpasser sig din krop perfekt, så du kan hvile behageligt og vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Dunlopillo Passion boxmadrassen skiller sig ud med sin særlige zone under skulderzonen, der er fastere for at støtte og aflaste netop denne sårbare del af kroppen. Dette sikrer, at dine skuldre kan slappe af og resten af kroppen kan følge naturligt med i den korrekte position.

Den lysegrå farve tilføjer et elegant og stilfuldt touch til dit soveværelse, og materialet føles blødt og behageligt mod huden. Med en kombination af medium og fast komfort får du den optimale balance mellem støtte og blødhed, så du kan sove uden at vågne op med ømme muskler eller led.

Madrassen leveres med smukke egetræsben, der tilføjer en moderne og nordisk touch til din indretning. De solide træben sikrer en stabil og holdbar konstruktion, der holder i mange år, mens de samtidig løfter madrassen op i en behagelig højde.

Investér i din søvnkvalitet og velvære med Dunlopillo Passion boxmadras i lysegrå. Lad dig forkæle af luksusen og kvaliteten, så du kan nyde hver nat med dyb og afslappende søvn. Din krop vil takke dig for det, og du vil vågne op frisk, energisk og klar til at tackle dagen med fornyet styrke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Fast med egetræsben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.