Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Ekstra fast med egetræsben

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Ekstra fast med egetræsben

Original price was: 38,092.00 kr..Current price is: 28,569.00 kr..

Bliv forelsket i luksus og komfort med Dunlopillo Passion boxmadras i størrelse 180×200. Medium og ekstra fast komfort med stilfulde egetræsben.

Varenummer 5589300384441866 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras er det ultimative valg for dig, der ønsker en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Denne boxmadras i elegant lysegrå farve er en perfekt kombination af stil og komfort. Med dimensionerne 180×200 cm giver denne madras rigelig plads til at strække sig ud og slappe af.

Den unikke Pure boxmadras er udstyret med en 16 cm naturlatex-kerne, som sikrer en exceptionel støtte og komfort. De 7 differentierede komfortzoner tilpasser sig præcist til din krops konturer, hvilket sikrer en afslappende og ergonomisk korrekt liggeposition hele natten.

Dunlopillo Passion boxmadras har en særlig zone under skulderområdet, som er designet til at være fastere og støttende for at lindre trykket på skuldrene og nakken. Dette er med til at forebygge spændinger og smerter i øvre ryg og nakke.

Med medium og ekstra faste liggeflader kan du tilpasse madrassen præcis efter dine præferencer og behov. Uanset om du er til en mere fast eller blød liggekomfort, kan du finde den rette balance på denne Dunlopillo boxmadras.

Det stilfulde design med lysegrå betræk og elegante egetræsben giver et luksuriøst udtryk, som vil pryde ethvert soveværelse. Udover at være en fryd for øjet, er denne boxmadras også en investering i din generelle sundhed og velvære.

Tag springet og oplev den unikke komfort og støtte, som Dunlopillo Passion boxmadras kan tilbyde. Lad dig forføre af en dyb og afslappende søvnoplevelse, der vil forvandle dine nætter og gøre dig klar til at møde en ny dag med energi og vitalitet. Din søvn fortjener det bedste, og det finder du i Dunlopillo Passion boxmadras.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Lysegrå – Medium og Ekstra fast med egetræsben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.