Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Blå – Medium og Medium

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Blå – Medium og Medium

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Dyk ned i en drømmeverden af komfort med Dunlopillo Passion boxmadras i størrelse 180×200. Oplev den perfekte balance mellem støtte og blødhed.

Varenummer 5589300277547583 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras er en sand perle inden for soveværelsesmøbler. Denne 180×200 boxmadras i en smuk blå farve vil ikke blot forvandle dit soveværelse, men også forbedre din søvnkvalitet på en måde, du aldrig troede var muligt. Med en medium fasthed i både top- og bundlaget, giver denne madras den perfekte balance mellem støtte og komfort.

Den 16 cm tykke naturlatex-kerne i Dunlopillo Passion boxmadrassen er designet med 7 unikke komfortzoner, der sikrer optimal kropstilpasning og trykaflastning. Uanset om du foretrækker at sove på ryggen, siden eller maven, vil denne madras støtte din krop korrekt og lade dig vågne op frisk og veludhvilet.

En særlig fremhævning af Dunlopillo Passion boxmadrassen er den dedikerede skulderzone, som er fastere end resten af madrassen for at aflaste trykket på skuldrene og forbedre din holdning. Dette gør det muligt for dig at vågne op uden smerter eller stivhed i nakke- og skulderområdet.

Udover dens ekstraordinære komfortegenskaber har Dunlopillo Passion boxmadras også en elegant og stilfuld blå farve, der vil tilføje et strejf af luksus til ethvert soveværelse. Den luksuriøse polstring og det slidstærke betræk gør denne madras ikke blot behagelig at sove på, men sikrer også, at den holder i mange år fremover.

Invester i din søvn og velvære med Dunlopillo Passion boxmadras. Lad denne madras være din trofaste følgesvend i drømmeland og oplev en søvnoplevelse, der vil revolutionere din hverdag. Et godt nattesøvn er fundamentet for et sundt og lykkeligt liv, og med Dunlopillo Passion boxmadras kan du sove trygt og godt hver eneste nat. Giv dig selv den gave, du fortjener, og oplev forskellen med Dunlopillo Passion boxmadras – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Blå – Medium og Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.