Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Antracit

Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Antracit

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Opdag den ultimative søvnoplevelse med Dunlopillo Passion boxmadras. Unik komfort og støtte i elegant design. Optimér din søvn i nat.

Varenummer 5589301183052783 Kategori

Beskrivelse

Stilfuld, elegant og ekstremt komfortabel. Dunlopillo Passion boxmadrasen i antracit farve er et sublimt valg til dig, der sætter pris på kvalitetssøvn og luksus i soveværelset. Med en solid 16 cm naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner tilpasser denne boxmadras sig perfekt til din krops form og sovestilling.

Den særlige skulderzone sikrer, at dine skuldre får den støtte, de har brug for, mens din ryg holdes i en sund og behagelig position hele natten. Naturlatexmaterialet er kendt for sin åndbarhed og temperaturregulerende egenskaber, hvilket sikrer en behagelig søvnoplevelse i enhver sæson.

Det stilfulde design i antracit farve tilføjer en luksuriøs touch til ethvert soveværelse, og det holdbare materiale garanterer langvarig brug og komfort. Indbegrebet af elegance og funktionalitet er denne Dunlopillo Passion boxmadras det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nattesøvn og ønsker det bedste for din krop og sind.

Investér i din søvnkvalitet og oplev en fornyet energi og velvære hver morgen med Dunlopillo Passion boxmadrasen i antracit farve. Bring luksusen ind i dit soveværelse og lad dig forkæle med en varig komfortoplevelse, der vil forvandle dine nætter og gøre dig klar til en ny dag med fornyet energi og livsglæde. Din søvnfortjener det bedste, så vælg kvalitet, vælg Dunlopillo Passion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 180×200 – Antracit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.