Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Sand – Fast og Ekstra fast

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Sand – Fast og Ekstra fast

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Få en himmelsk nattesøvn med Dunlopillo Passion boxmadras i luksuriøs sandfarve. Vælg mellem fast eller ekstra fast for optimal komfort og støtte.

Varenummer 5589300102984941 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras i sandfarven er en sand fornøjelse for din søvnoplevelse. Skabt med en 16 cm naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner, tilpasser denne boxmadras sig perfekt til din krop, ligegyldigt hvordan du ligger. Dunlopillo har specielt designet en fastere zone under skulderzonen, hvilket giver ekstra støtte og lindring til denne sarte kropsdel.

Med dimensionerne 160×200 cm tilbyder denne boxmadras rigelig plads til dig og din partner, så I kan sove komfortabelt og uforstyrret hele natten. Det faste og ekstra faste lag på madrassen giver den ønskede støtte og fasthed til din krop, så du vågner op veludhvilet og klar til at starte dagen med energi.

Udover sin fantastiske komfort er denne boxmadras også stilfuld og elegant i sin sandfarve, der let kan matches med ethvert soveværelsesindretning. Med Dunlopillo Passion boxmadras i sandfarven får du ikke kun en god nattesøvn, men også et smukt og tidløst element i dit soveværelse.

Sørg for at investere i din søvnkvalitet og velvære med Dunlopillo Passion boxmadras. Lad dig forkæle med høj kvalitet, innovativt design og enestående komfort hele natten lang. Giv din krop det den fortjener – en god nats søvn på en Dunlopillo Passion boxmadras i sandfarven. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Sand – Fast og Ekstra fast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.