Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Blå

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Blå

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Opdag ultimativ komfort med Dunlopillo Passion boxmadras. En 160×200 blå drøm, der giver en himmelsk nattesøvn. Køb nu.

Varenummer 5589301845512780 Kategori

Beskrivelse

Immerse dig i en verden af komfort og luksus med Dunlopillo Passion boxmadrassen i en smuk blå farve. Denne Pure boxmadras er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse med dens 16 cm naturlatex-kerne, der tilpasser sig præcis til din krop. Uanset om du er en side-, ryg- eller mave-sovende, vil de 7 unikke komfortzoner på madrassen sikre, at du får den optimale støtte og aflastning hele natten.

Dunlopillo har designet denne Passion boxmadras med en særlig zone under skulderområdet for at sikre en fastere støtte, mens resten af madrassen er blødere og mere behagelig. Dette giver din krop den rigtige justering og sikrer, at du vågner op med fornyet energi og velvære hver morgen.

Med en størrelse på 160×200 cm er denne boxmadras ideel til par eller enkeltpersoner, der ønsker ekstra rigelig plads til at strække sig ud og slappe af. Den blå farve tilføjer et strejf af elegance og stil til dit soveværelse, og madrassen vil uden tvivl blive et centralt element i din indretning.

Invester i din søvn og velvære med Dunlopillo Passion boxmadrassen. Lad dig fordybe i en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat og stå op frisk og veludhvilet hver morgen. Med denne boxmadras får du ikke kun en god nats søvn, men også en luksuriøs og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Forkæl dig selv med det bedste og oplev forskellen med Dunlopillo Passion boxmadrasen – en investering i din fremtidige trivsel og velvære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.