Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Antracit – Fast og Fast

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Antracit – Fast og Fast

Original price was: 37,092.00 kr..Current price is: 27,819.00 kr..

Oplev ultimativ komfort og støtte med Dunlopillo Passion boxmadras 160×200. Opgrader din søvnoplevelse med denne faste og holdbare madras.

Varenummer 5589300745756400 Kategori

Beskrivelse

Med Dunlopillo Passion boxmadrassen i størrelsen 160×200 får du det bedste af det bedste inden for komfort og kvalitet. Denne imponerende boxmadras i elegant antracit farve er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat.

Med en kerne af 16 cm naturlatex tilpasser denne boxmadras sig perfekt til din krop, og de 7 unikke komfortzoner sikrer, at din krop støttes optimalt uanset din søvnposition. Dunlopillo har endda inkluderet en speciel zone under skulderområdet for at give ekstra aflastning og komfort til denne følsomme del af kroppen.

Den faste komfort i denne boxmadras giver dig den nødvendige støtte til at opretholde en korrekt sovestilling hele natten, hvilket kan bidrage til at reducere søvnrelaterede problemer såsom smerter i ryggen og nakken.

Med Dunlopillo Passion boxmadras får du ikke kun en madras af høj kvalitet, men også et stilfuldt møbelstykke, der vil pynte ethvert soveværelse op. Den antracit farve tilføjer et moderne og elegant touch til rummet, og den holdbare konstruktion sikrer, at denne madras vil vare i mange år fremover.

Sov godt og vågn frisk og veludhvilet med Dunlopillo Passion boxmadrassen. Lad dig forkæle med luksus og komfort hver nat, og invester i din søvnkvalitet med denne exceptionelle boxmadras. Din krop fortjener det bedste, så giv den det med Dunlopillo Passion boxmadrassen i størrelsen 160×200.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Antracit – Fast og Fast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.