Boxmadras

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Antracit – Fast og Fast med stålben

Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Antracit – Fast og Fast med stålben

Original price was: 37,890.00 kr..Current price is: 28,417.50 kr..

Opdag komforten med Dunlopillo Passion boxmadras. 160×200, antracitfarvet, fast og stabil med stilfulde stålben. Oplev drømmeland nu.

Varenummer 5589300745704128 Kategori

Beskrivelse

Dunlopillo Passion boxmadras i farven Antracit er en sand perle på madrasmarkedet. Med dens elegante design og enestående komfort er denne boxmadras det ultimative valg for dem, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stilfuldt dansk design.

Denne Pure boxmadras er udstyret med en 16 cm naturlatex-kerne, der sikrer en fast og støttende liggeflade. Med 7 unikke komfortzoner tilpasser madrassen sig perfekt til din krop, hvilket resulterer i en behagelig og ergonomisk korrekt søvnoplevelse. Dunlopillo har integreret en speciel zone under skulderpartiet for at sikre optimal aflastning og støtte til denne følsomme kropsdel.

Denne boxmadras er dimensioneret til 160×200 cm, hvilket giver rigeligt med plads til en god nattesøvn. Den antracitfarvede betræk giver et stilrent og moderne udtryk, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning.

Med en fasthed på både topmadras og boxmadras sikrer Dunlopillo Passion den rette støtte til din krop gennem hele natten. De medfølgende stålben sikrer en solid og stabil konstruktion, der holder i mange år fremover.

Investér i din søvnkvalitet og velvære med Dunlopillo Passion boxmadras i farven Antracit. Oplev dansk kvalitet og design på sit allerbedste og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste morgen.lad dig forføre af Passion og oplev selv forskellen en kvalitetsmadras kan gøre i dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dunlopillo Passion boxmadras 160×200 – Antracit – Fast og Fast med stålben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.