Boxmadras

BBC – Plus Cool Boxmadras 180×200 cm – Polstret med Latex – Inkl. 5 cm Cool topmadras

BBC – Plus Cool Boxmadras 180×200 cm – Polstret med Latex – Inkl. 5 cm Cool topmadras

26,759.00 kr.

Opdag den ultimative komfort med BBC Plus Cool Boxmadras. Polstret med latex og inklusive en 5 cm Cool topmadras for en drømmende søvnoplevelse.

Varenummer 10114200549873613 Kategori

Beskrivelse

BBC – Plus Cool Boxmadras 180×200 cm er det ultimative valg, når det kommer til luksuriøs komfort og god søvnkvalitet. Denne fantastiske boxmadras er polstret med latex, der tilpasser sig din krops naturlige kurver, hvilket giver en unik oplevelse af støtte og trykaflastning.

Den medfølgende 5 cm Cool topmadras er designet til at regulere temperaturen og holde dig behagelig hele natten. Aldrig mere vågne op og svede under dynen – med Cool topmadrassen kan du se frem til en kølig og forfriskende søvnoplevelse hver nat.

BBC – Plus Cool Boxmadras er udstyret med det innovative Supreme Plus Intelligente pocket fjedresystem, der reagerer på dine bevægelser og tilpasser sig din krop perfekt. Dette kombineret med den elastiske og åndbare naturlatex skaber en følelse af luksus og velvære, som du aldrig har oplevet før.

Den ekstra kraftige massive træramme giver solid støtte og stabilitet, mens det dobbelte fjederlag sikrer optimal komfort og ergonomisk korrekt liggeposition. Du vil vågne op helt udhvilet og klar til en ny dag med energi og livsglæde.

Investér i din søvnkvalitet med BBC – Plus Cool Boxmadras 180×200 cm og mærk forskellen med det samme. Oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og kvalitet, og giv dig selv den søvn, du fortjener. Vælg den bedste – vælg BBC – Plus Cool Boxmadras for en himmelsk søvnoplevelse hver nat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BBC – Plus Cool Boxmadras 180×200 cm – Polstret med Latex – Inkl. 5 cm Cool topmadras”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.