Boxmadras

Nordkap Box – 70×200 cm.

Nordkap Box – 70×200 cm.

4,490.00 kr.

Oplev luksus og komfort med Nordkap Box – den perfekte løsning til din søvn. 100% naturlige materialer og skræddersyet støtte til en god nattesøvn.

Varenummer 10708500038221299 Kategori

Beskrivelse

Nordkap Box 70×200 cm. er en topkvalitets boxmadras, der vil forvandle din søvnoplevelse og løfte dit soverum til et sandt oase af komfort og velvære. Med en dansk produktion og en farve i klassisk sort, er denne boxmadras ikke kun et praktisk valg, men også en stilsikker tilføjelse til enhver soveværelsesindretning.

Den imponerende totalhøjde på ca. 52 cm og de elegante sengeben på 19 cm skaber en luksuriøs og sofistikeret fremtoning, der vil tilføre dit soverum et strejf af elegance. Den solide konstruktion og det stilfulde design gør Nordkap Box til det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste.

Med en boxmadras på 26 cm og en topmadras på 7 cm kan du se frem til en himmelsk liggekomfort, der vil sikre dig en dyb og afslappende søvn hver eneste nat. Garanteret imod ramme- og fjedrebrud i hele 15 år, kan du trygt lade dig falde i søvn velvidende om, at Nordkap Box er et produkt af høj kvalitet og holdbarhed.

Trærammen er FSC-certificeret, hvilket betyder, at Nordkap Box ikke kun er et godt valg for din søvnkvalitet, men også for miljøet. Med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed er dette en boxmadras, du kan være stolt af at eje.

Opgrader din søvnoplevelse med Nordkap Box 70×200 cm. og oplev en ny standard inden for komfort og velvære. Lad dig indhylle i luksus og nyd nætter fyldt med dyb søvn og afslapning – du fortjener det bedste, og Nordkap Box leverer netop det. Gør din søvn til en prioritet og invester i din velvære med Nordkap Box.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordkap Box – 70×200 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.